NYHETER


ART by MILHAMRE - ÅRETS NYFÖRETAGARE I LUND 2022!

Under Lunds Näringslivsdag på Stadshallen i Lund den 13 april 2023 tog vi emot priset som Årets Nyföretagare i Lund 2022. En fantastisk dag och en stor ära. Vi är så otroligt glada och tacksamma!

Motivering:

"I mogen ålder vågar en man förverkliga sin dröm och satsar på en helt ny karriär. Ett livskraftigt och uthålligt företag med en tydlig lokal förankring har skapats. Kreativiteten, glädjen och värmen i hans skapelser får oss att le både inom och utanför Lund. En inspirerande förebild som förstår att utveckla sin idé till att omfatta flera olika affärer."

På bild: Petra Milhamre och Mats Milhamre

KOMMANDE VERNISSAGE PÅ GALLERI MILHAMRE 2023

Datum för kommande vernissage och evenemang läggs upp här efterhand
SAMARBETE MED GRAND DELI OCH AHLGRENS KONFEKTYR
Nu finns mina glädjefyllda brickor även att köpa hos Grand Deli och Ahlgrens Konfektyr i Lund:

Grand Deli, Klostergatan 11, Lund
Ahlgrens Konfektyr, Lilla Fiskaregatan 7, LundNYA MOTIV! 
Nu är de här, mina senaste tavlor "ÄNTLIGEN HELG!" och  ”MÅSEN"! Dessutom finns mina populära brickor åter i lager, perfekta som present till studenten, bröllopet, sommarfesten - eller en vacker och iögonfallande inredningsdetalj till köket. Välj bland flera motiv och storlekar, bland annat mina nya frukostbrickor "BUBBEL"
och "ÄNTLIGEN HELG".PRIVAT VISNING
Vill du komma och besöka galleriet går det såklart jättebra. Hör av dig på telefon 0708-695 299 eller mejla [email protected] så bokar vi in en privat visning.

Varmt välkommen till Galleri Milhamre och min glada, färgsprakande värld!

Mats Milhamre