GALLERI MILHAMRE


                     

OM GALLERIET
Bland kullerstensgator och stockrosor ligger vårt galleri inbäddat i lummig grönska i en gammaldags trädgård i pittoreska kvarteret Nöden i centrala Lund. Galleriet ligger i det som en gång var ett tvätteri och många detaljer är original från när huset byggdes i slutet av 1800-talet. 

ÖPPETTIDER
Hit är du alltid välkommen för att köpa mina tavlor, brickor eller någon av mina andra produkter. Galleriet är bara 
öppet ett par dagar om året i samband med vernissage, men tveka inte att kontakta mig för en privat visning eller om du önskar köpa något. Vi bor i huset som ligger intill galleriet och om vi är på plats öppnar vi jättegärna upp för dig.

VERNISSAGE
Ett par gånger under året ordnar vi vernissage i galleriet, vilket brukar vara väldigt uppskattat med många härliga besökare. Varje
 år deltar vi t.ex. i "Kulturnatten i Lund",  vilket infaller tredje lördagen i september. Då öppnar vi upp galleriet redan vid lunch och har öppet till sent på kvällen. 

För att vara säker på att inte missa kommande vernissage rekommenderar vi att du gillar min Facebooksida där vi alltid lägger upp ett evenemang när det är dags för vernissage. Här finns även info om tävlingar och annat skoj som rör min konst. Se även här för info om kommande vernissage.

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

Mats & Petra Milhamre


GALLERI MILHAMRE
Trädgårdsgatan 13
223 53 Lund
Telefon: 0708-695 299
E-post: 
info@artbymilhamre.com